
Urządzenia i Akcesoria
Fond brun de viande
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"300 - 500 g
-
d'eau1800 g
-
de carottes coupées en morceaux200 g
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
de céleri-rave coupée en morceaux½ branche
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
42 kcal /
175.2 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
190.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja