Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 190.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquettes de crevettes
14 godz. 30 min
Bonhomme de neige
6h 15min
Gelée de fraise
1h 25min
Ketchup curry-fraises
1 Std.
Pâté tamal (Anna) Métrique
Brak ocen
Dinde au sirop d'érable
4h
Mayonnaise version allégée
10 min
Nuggets de poisson, dip au potiron
45 Min
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Brioches ourson
10 Std.
Soupe de potiron au morbier
45 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min