Fond brun de viande

Fond brun de viande

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
500 g

Składniki

  • d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
    300 - 500 g
  • d'eau
    1800 g
  • de carottes coupées en morceaux
    200 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de céleri-rave coupée en morceaux
    ½ branche
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 42 kcal / 175.2 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 190.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...