Fond brun de viande

Fond brun de viande

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
500 g

Składniki

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 190.8 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 175.2 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...