![Dip de huevas de pescado (Taramasalata) Dip de huevas de pescado (Taramasalata)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92335970-D4DB-46F2-8858-A137E13DCD30/Derivates/5ff2c616-f5fe-4122-81db-799e6b6bfae8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pan duro (sin corteza y en trozos de 3 cm)
- 200 g de agua
- 20 g de cebolla
- 50 g de huevas de salmón
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ajoblanco
5 Min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Kimchi de verduras
48 godz.
Tiradito de lubina
15 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Okras con tomate (Argelia)
30 Min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 Min
Caldo ibérico
1 Std. 10 Min
Crema de calabaza con curry
35min