Dip de huevas de pescado (Taramasalata)
TM6 TM5

Dip de huevas de pescado (Taramasalata)

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 150 g de pan duro (sin corteza y en trozos de 3 cm)
  • 200 g de agua
  • 20 g de cebolla
  • 50 g de huevas de salmón
  • 20 g de zumo de limón
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
387 kJ / 92 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy