Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pan duro (sin corteza y en trozos de 3 cm)
- 200 g de agua
- 20 g de cebolla
- 50 g de huevas de salmón
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2 godz. 5 min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20min
Salsa holandesa
15min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Crema de espárragos blancos
25min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Crema thai de langostinos y coco
30 min
Curry de gambas
30 min