![Pesto à l'ail des ours Pesto à l'ail des ours](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2F66380-7D9E-4DF0-AAC5-2EA2004D3F28/Derivates/8d7cdb45-b438-4f39-a134-58f403359abd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 30 g de pignons de pin
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757.9 kJ / 183.9 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de groseille
50 Min
Spätzles aux girolles
50 Min
Knöpflis
50 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Läckerli de Bâle
1 Std. 10 Min
Salade céleri-pomme
10p
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Polenta tessinoise
45min
Beurre aux herbes
5 min