Trofie au maquereau et au citron

Trofie au maquereau et au citron

3.9 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 640 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 1 de citron jaune non traité zeste et jus
  • 320 g de pâtes sèches, type trofie
  • 200 g de maquereau à l'huile en conserve égouttés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 611 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...