Porridge aux fruits secs et pavot

Porridge aux fruits secs et pavot

3.3 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions

Składniki

  • 900 g d'eau
  • 500 g de lait
  • 2 pincées de sel
  • 400 g de flocons d'avoine
  • 200 g de poires
  • 40 g de dattes dénoyautées
  • 4 bananes
  • 300 g de yaourt à la grecque
  • 40 g de sirop d'érable
  • 2 c. à café de graines de pavot
  • 80 g d'amandes décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.3 g
Kalorie 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...