
Urządzenia i Akcesoria
香辣黃瓜牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
牛小排 (燒肉片)250 克
-
麻辣油15 克
-
米酒10 克
-
醬油10 克
-
蘋果醋10 克
-
大黃瓜 (約500克),去皮,去籽,切片(約0.5公分)1 條
-
糖5 克
-
香油5 克
-
花椒粉1 茶匙
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切圈10 克
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
260.3 kcal /
1088.1 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan