Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 牛肉絲
- 10 克 醬油
- 10 克 米酒
- ½ 茶匙 玉米粉
- 20 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
- 5 克 嫩薑 ,切絲
- 80 克 榨菜 ,略為沖洗,切絲(約0.5公分)
- ½ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2595.6 kJ / 620.9 kcal
- Białko
- 61.1 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 176.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 2911.2 mg