榨菜炒牛肉
TM5 TM6

榨菜炒牛肉

4.4 (17 ocen)

Składniki

  • 300 克 牛肉絲
  • 10 克 醬油
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 玉米粉
  • 20 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
  • 5 克 嫩薑 ,切絲
  • 80 克 榨菜 ,略為沖洗,切絲(約0.5公分)
  • ½ 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2595.6 kJ / 620.9 kcal
Białko
61.1 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
33.3 g
Tłuszcz nasycony
176.4 g
Błonnik
3.9 g
Sód
2911.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy