榨菜炒牛肉

榨菜炒牛肉

4.4 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉絲
    300 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 玉米粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切絲
    10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    5 克
  • 榨菜 ,略為沖洗,切絲(約0.5公分)
    80 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 620.9 kcal / 2595.6 kJ
Białko 61.1 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 176.4 g
Sód 2911.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...