
Urządzenia i Akcesoria
麻油炒豇豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 ,切絲15 克
-
長豇豆 ,切段(約5公分)200 克
-
水1 大匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
80.7 kcal /
337.4 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4144.1 g
Sód
175.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan