Purée butternut-noisettes

Purée butternut-noisettes

3.9 194 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de noisettes
    60 g
  • de cerneaux de noix
    60 g
  • de fruits secs variés (raisins secs...)
    40 g
  • d'aneth frais équeutés
    6 brins
  • d'eau
    400 g
  • courge butternut coupée en deux dans la longueur et épépinée
    1
  • d'huile de noisette
    4 c. à soupe rase
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465 kcal / 1922 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 41.3 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...