Purée panais potiron

Purée panais potiron

4.6 205 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de panais coupés en morceaux
    600 g
  • de chair de potiron coupée en morceaux
    600 g
  • de lait
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de beurre demi-sel
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 175 kcal / 732 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 27.2 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...