Purée de panais et légumes d'hiver

Purée de panais et légumes d'hiver

4.3 230 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de navets coupés en morceaux
    130 g
  • de carottes coupées en morceaux
    200 g
  • de panais coupés en morceaux
    350 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    250 g
  • de lait
    250 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 210 kcal / 881 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...