Arroz Persa con eneldo y granada

Arroz Persa con eneldo y granada

4.5 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porción

Składniki

  • 10 g de eneldo fresco
  • 1000 g de agua
  • 1 cdita de sal fina
  • 350 g de arroz basmati
  • 400 g de chícharos frescos
  • 1 cdita de hebra de azafrán
  • 30 g aceite vegetal
  • 200 g queso feta desmoronado
  • 50 g semillas de granada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 13 g
Kalorie 1656 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...