Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de eneldo fresco
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 350 g de arroz basmati
- 400 g de chícharos, frescos
- 1 cdita de hebra de azafrán
- 30 g aceite vegetal
- 200 g queso feta, desmoronado
- 50 g semillas de granada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de habas
2 Std.
Arroz al cilantro
35 min
Sopa de apio
50 min
Frijoles charros
25 Min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 Min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45 Min
Crema de habas con chorizo y romero
45 Min
Arroz de coco (Pittu)
3h
Curry de lentejas (dahl)
30 Min
Salsa cremosa de perejil
35 min
Pesto de cilantro
5min
Frijoles de la olla
2 Std.