![Trifle de verano con ricotta y frutos rojos Trifle de verano con ricotta y frutos rojos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/485512cc22b19f79ca18d68da1fff785/Derivates/0211335f4c7a1e68c68ce82d57b7ea306b5a3992.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 - 120 g de azúcar
- 10 g de cáscara de limón amarillo, quitando la parte blanca
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de yoghurt natural
- 400 g de leche
- 80 g de quinoa blanca
-
1
cdita extracto de vainilla natural
lub 1 cdita azúcar aromatizada con vainilla - 300 g de frutos rojos frescos, (frambuesa y blueberry)
- hojas de menta frescas, para decorar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1147.9 kJ / 274.4 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 78 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1h
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
9h 30min
Pierna de cerdo colorada
1h
Camarones cremosos a la diabla
40p
Entomatadas de pollo
40p
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35 Min
Barritas 7 capas
1h
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Guarnición de calabacitas con elote
30min
Papitas negras
55 min