Trifle de verano con ricotta y frutos rojos

Trifle de verano con ricotta y frutos rojos

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 90 - 120 g de azúcar
  • 10 g de cáscara de limón amarillo quitando la parte blanca
  • 250 g de queso ricotta
  • 100 g de yoghurt natural
  • 400 g de leche
  • 80 g de quinoa blanca
  • 1 cdita extracto de vainilla natural
    1 cdita azúcar aromatizada con vainilla
  • 300 g de frutos rojos frescos (frambuesa y blueberry)
  • hojas de menta frescas (opcjonalnie) para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 78 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1147.9 kJ / 274.4 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 40.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...