
Urządzenia i Akcesoria
Royal à la mousse de cassis
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 parts
Składniki
Le biscuit
-
de sucre en poudre70 g
-
œufs4
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux, à température ambiante10 g
-
de fécule de maïs40 g
-
de sel1 pincée
-
d'amandes en poudre80 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
La mousse
-
de gelée de cassis200 g
-
d'agar-agar2 g
-
d'eau froide20 g
-
de crème de cassis10 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide300 g
-
de sucre vanillé maison10 g
Le glaçage
-
de gelée de cassis200 g
-
d'agar-agar½ sachet
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
424 kcal /
1776 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts aux fruits
10 Przepisów
Francja
Francja