Pâté de lapin en croûte

Pâté de lapin en croûte

4.6 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 parts

Składniki

Le pâté de lapin
  • de viande de lapin, en morceaux
    500 g
  • de chair à saucisse
    200 g
  • œufs
    2
  • d'estragon frais équeutés et ciselés
    4 brins
  • de cognac
    2 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café bombée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café rase
La pâte
  • pâtes brisées maison
    2
  • farine de blé pour fariner
  • œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 379.6 kcal / 1581.9 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 24.7 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...