Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 citrons verts non traités (le zeste de 2 citrons et le jus d'un citron)
- 200 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 400 g de fraises fraîches, équeutées
- 250 g de fromage frais
- 250 g de lait concentré sucré
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2310 kJ / 552 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Cheesecake framboises
5 Std.
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min