Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre
- 10 g de farine, et un peu pour le moule
- 300 g de fromage à tartiner, type Kiri®
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 pâte brisée maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1634.2 kJ / 389.6 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Mug cake aux poires et à la cannelle
25min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5min
Tarte crémeuse aux fraises
2h
Le gâteau de Peau d'Ane
1 Std. 15 Min
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
25min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1 Std. 15 Min
Cheesecake à la vapeur
1h 30min
Cheesecake à la vanille cuit
13 Std. 30 Min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min