Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 糯米粉
- 1 茶匙 抹茶粉
- 20 克 細砂糖
- 100 克 嫩豆腐
- 500 克 水 (蒸煮用)
冰鎮
- 300 克 冰塊
- 600 克 冷開水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.4 g