日式石狩鍋
TM5 TM6

日式石狩鍋

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 100 克 洋蔥, 切粗絲
  • 1 小片 昆布
  • 15 克 味醂
  • 1000 克 水
  • 50 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊
  • 50 克 白蘿蔔, 去皮、切塊
  • 100 克 新鮮综合菇類, 去根部、剝散
  • 200 克 新鮮鮭魚肉片, 切塊
  • 10 顆 蛤蜊, 洗淨、吐砂1小時
  • 70 克 味噌
  • 15 克 酒釀
  • 80 克 娃娃菜, 切段(約5公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
983 kJ / 160 kcal
Białko
15.5 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy