Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 100 克 洋蔥, 切粗絲
- 1 小片 昆布
- 15 克 味醂
- 1000 克 水
- 50 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊
- 50 克 白蘿蔔, 去皮、切塊
- 100 克 新鮮综合菇類, 去根部、剝散
- 200 克 新鮮鮭魚肉片, 切塊
- 10 顆 蛤蜊, 洗淨、吐砂1小時
- 70 克 味噌
- 15 克 酒釀
- 80 克 娃娃菜, 切段(約5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 983 kJ / 160 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Błonnik
- 2.9 g