
Urządzenia i Akcesoria
日式石狩鍋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 切粗絲100 克
-
新鮮鮭魚肉片 切塊200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨10 顆
-
昆布1 小片
-
味醂15 克
-
水1000 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊50 克
-
白蘿蔔 去皮、切塊50 克
-
新鮮綜合菇類 去根部、剝散100 克
-
味噌70 克
-
酒釀15 克
-
娃娃菜 切段(約5公分)80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
160 kcal /
983 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
23.6 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan