Urządzenia i Akcesoria
北海道濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 人份
Składniki
-
水500 克
-
馬鈴薯 去皮,切小塊(1公分)100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切小塊(1公分)100 克
-
蘆筍 切小段50 克
-
玉米粒150 克
-
奶油30 克
-
洋蔥 切塊150 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
馬鈴薯 去皮,切小塊(1公分)200 克
-
高湯500 克
-
牛奶300 克
-
鮮奶油50 克
-
新鮮干貝 橫切剖半2 - 3 顆
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
193.848 g
Kalorie
960 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
10.406 g
Błonnik
2.006 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KONNICHIWA日本風
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan