Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 100 克 馬鈴薯 ,去皮,切小塊(1公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切小塊(1公分)
- 50 克 蘆筍 ,切小段
- 150 克 玉米粒
- 30 克 奶油
- 150 克 洋蔥 ,切塊
- 1 片 乾燥月桂葉
- 200 克 馬鈴薯, 去皮,切小塊(1公分)
- 500 克 高湯
- 300 克 牛奶
- 50 克 鮮奶油
- 2 - 3 顆 新鮮干貝 ,橫切剖半
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 15 克 帕瑪森起士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 960 kJ / 229 kcal
- Białko
- 193.848 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 10.406 g
- Błonnik
- 2.006 g