
Urządzenia i Akcesoria
Sos currywurst
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki75 g
-
cebuli przekrojonej na pół75 g
-
masła pokrojonego na kawałki30 g
-
cukru20 g
-
curry, mielonego20 g
-
przecieru pomidorowego, typu passata500 g
-
ketchupu250 g
-
koncentratu pomidorowego35 g
-
octu jabłkowego10 g
-
soli1 łyżeczka
-
sosu sambal oelek½ - 1 łyżeczka
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 900 g
Kalorie
892 kcal /
3732 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
28.1 g
Węglowodany
144.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MARYNATY I SOSY
12 Przepisów
Polska
Polska