Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Herbal Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49 g
Kalorie
1686 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min