Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Herbal Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49 g
Kalorie
1686 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55min.
Pork Belly In Shrimp Paste
55min.
Braised Chicken Feet and Abalone
50min.
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min.
Sea Vegetable Stew
55min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.