Urządzenia i Akcesoria
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pieces
Składniki
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
189 mg
Białko
8 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 h 5 min
Tangzhong Milk Bread
2 h 35 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 h
Authentic Meat Floss
1 h 40 min
Dou sha (red bean paste)
49 h 10 min
Egg Tarts
50 min
Wholemeal Mantou
1 h
Super Soft Butter And Milk Buns
2 h 40 min
Hokkaido Milk Loaf
4 h 20 min
Killer Toast
2 h
Homemade Pandan Kaya
55 min