Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée au basilic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
225 g
Składniki
-
5 brins de basilic frais équeutés
-
200 g de crème liquide 35% m.g.
-
2 pincées de sel (opcjonalnie)
-
2 pincées de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
-
20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
470.7 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
1311.1 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 Min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au citron
10 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45 Min
Cheesecake à l'avocat
13 Std. 30 Min
Crêpe Belle-Hélène
40 Min