Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (opcjonalnie)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
- 20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1311.1 kJ / 316 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 470.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Mayonnaise
5min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Crème fouettée au citron
10min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min