
Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée au basilic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
225 g
Składniki
-
de basilic frais équeutés5 brins
-
de crème liquide 35% m.g.200 g
-
de sel (opcjonalnie)2 pincées
-
de poivre blanc moulu (opcjonalnie)2 pincées
-
de sucre en poudre (opcjonalnie)20 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
316 kcal /
1311.1 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
11.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Sód
470.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja