Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1349.4 kJ / 324.3 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 32.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35 min
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Œufs à la neige au coulis de poires
3h 55min
Crème fouettée
10min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Salade de fruits cuits, chocolat chaud et chantilly
30 min
Crème fouettée au basilic
2 godz. 10 min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min