
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g vegetable oil
- ½ cm ginger, fresh peeled, thinly sliced
- 510 g pork spare rib cut into small pieces (approx. 2 in.) (see Tip)
- 60 g powdered sugar to taste
- 60 g rice wine
- 60 g white vinegar
- 15 g soy sauce, light
- 15 g soy sauce, dark
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 471.2 kcal / 1971.4 kJ
- Białko
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 33.6 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Sód
- 445.2 mg