Urządzenia i Akcesoria
Braised Beef Stew with Radish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil15 g
-
fresh ginger sliced10 g
-
leek cut in 4 cm length50 g
-
beef chuck cut into large pieces (5 cm), boil and rinsed500 g
-
thirteen spice powder1 tbsp
-
bay leaves, dried2
-
rock sugar20 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce50 g
-
hoisin sauce1 tbsp
-
water800 g
-
white radish cut in large pieces (5 cm)400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
coriander leaves2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.7 g
Kalorie
1386.5 kJ /
331.4 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
17.8 g