Braised Beef Stew with Radish

Braised Beef Stew with Radish

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • cooking oil
    15 g
  • fresh ginger sliced
    10 g
  • leek cut in 4 cm length
    50 g
  • beef chuck cut into large pieces (5 cm), boil and rinsed
    500 g
  • thirteen spice powder
    1 tbsp
  • bay leaves, dried
    2
  • rock sugar
    20 g
  • oyster sauce
    20 g
  • light soy sauce
    50 g
  • hoisin sauce
    1 tbsp
  • water
    800 g
  • white radish cut in large pieces (5 cm)
    400 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • coriander leaves
    2 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29.7 g
Kalorie 1386.5 kJ / 331.4 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 17.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...