Urządzenia i Akcesoria
Braised Beef Stew with Radish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil15 g
-
fresh ginger sliced10 g
-
leek cut in 4 cm length50 g
-
beef chuck cut into large pieces (5 cm), boil and rinsed500 g
-
thirteen spice powder1 tbsp
-
bay leaves, dried2
-
rock sugar20 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce50 g
-
hoisin sauce1 tbsp
-
water800 g
-
white radish cut in large pieces (5 cm)400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
coriander leaves2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.7 g
Kalorie
1386.5 kJ /
331.4 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Soba noodles
1 godz.
Calamansi Juice
5 min
Cooking White Rice
25 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Stir Fried French Beans
15 min
Sambal Kangkung
10 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min