Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
old ginger cut in slices15 g
-
fresh galangal5 g
-
fresh turmeric½ cm
-
fresh red chillies deseeded2
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5
-
coriander seeds¾ tsp
-
curry powder½ tbsp
-
coconut oil45 g
-
water975 g
-
kaffir lime leaves deveined3
-
pandan leaf cut in 3 pieces1
-
fresh lion's mane mushrooms cut in pieces100 g
-
king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)50 g
-
tofu puffs cut in halves25 g
-
carrots cut in strips25 g
-
long beans cut in 3 cm strips25 g
-
coconut milk100 g
-
toasted coconut paste15 g
-
light soy sauce5 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar½ tsp
-
medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041 mg
Białko
10 g
Kalorie
2123 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Gado gado
1 godz.
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min