Braised pork belly

Braised pork belly

3.8 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 portion

Składniki

  • fresh root ginger thinly sliced
    10 g
  • pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
    500 g
  • rock sugar
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    25 g
  • rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    50 g
  • water
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 3179 kJ / 760 kcal
Tłuszcz 63 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...