Urządzenia i Akcesoria
Braised pork belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 portion
Składniki
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
3179 kJ /
760 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min