Braised pork belly
TM6 TM5

Braised pork belly

3.9 (65 ocen)

Składniki

  • 10 g fresh ginger root, thinly sliced
  • 500 g pork belly, skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
  • 50 g rock sugar
  • 25 g light soy sauce
  • 25 g dark soy sauce
  • 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 100 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3179 kJ / 760 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
63 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy