
Urządzenia i Akcesoria
Braised pork belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 portion
Składniki
-
fresh ginger root thinly sliced10 g
-
pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
water100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
760 kcal /
3179 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min