Gâteau à la violette

Gâteau à la violette

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 parts

Składniki

  • 200 g de biscuits secs type Digestive
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 150 g de lait
  • 200 g de fromage frais type Philadelphia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 8.1 g
Kalorie 1960 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 34.1 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 32.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...