Gâteau à la violette

Gâteau à la violette

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 parts

Składniki

  • de biscuits secs type Digestive
    200 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    80 g
  • de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
    180 g
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    6
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    500 g
  • de lait
    150 g
  • de fromage frais type Philadelphia
    200 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 469 kcal / 1960 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 34.1 g
Węglowodany 32.4 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...