Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 180 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 422.4 kJ / 101.4 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Mousse aux restes de chocolats
1h 25min
Yaourts et noix de pécan caramélisées
13h 30 min
Biscuits aquarium
1h 45min
Les croustouilles
20 min
Allumettes croustillantes au chocolat
1 Std.
Bretzels sucrés
4h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 godz. 50 min
Muffins chouettes
1h 15min
Barres croustillantes maison
50 min
Barres choco-coco
1 Std.