
Urządzenia i Akcesoria
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów laskowych, blanszowanych60 - 80 g
-
kaszy jaglanej200 g
-
napoju ryżowego niesłodzonego600 g
-
cukru30 - 40 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego20 g
-
powideł śliwkowych160 - 180 g
-
korzennej przyprawy do piernika1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
514.2 kcal /
2153 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
84.8 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGAŃSKA KUCHNIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Owsianka z marchewką i daktylami
20 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Owsianka z komosą ryżową
15 min
Placki jaglane z jabłkami
30 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
40 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Kakaowa owsianka z nasionami chia i masłem orzechowym
20 min