
Urządzenia i Akcesoria
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów laskowych, blanszowanych60 - 80 g
-
kaszy jaglanej200 g
-
napoju ryżowego niesłodzonego600 g
-
cukru30 - 40 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego20 g
-
powideł śliwkowych160 - 180 g
-
korzennej przyprawy do piernika1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
514.2 kcal /
2153 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
84.8 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGAŃSKA KUCHNIA
9 Przepisów
Polska
Polska