Urządzenia i Akcesoria
Macaroni ABC Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water1300 g
-
onions cut in wedges50 g
-
tomatoes cut in wedges120 g
-
dried anchovies (ikan bilis), rinsed30 g
-
whole chicken leg (approx. 1 whole chicken leg), with skin, boneless, cut in cubes (1 cm)250 g
-
potatoes cut in cubes (1 cm)150 g
-
carrots cut in cubes (1 cm)50 g
-
macaroni150 g
-
chicken stock powder adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Braised Yee Mee
30 min
Fried Beehoon
20 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken Porridge
35 min