Urządzenia i Akcesoria
Vegan Caesar dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.6 g
Kalorie
485.5 kJ /
48.9 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel with beetroot hommus
20 min
Nut butter dressing
5 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Cashew sour cream
10 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Vegan Pesto
10 min