Urządzenia i Akcesoria
Kimchi stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
boiling water500 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices20 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices2 ½ cm
-
kimchi (see Tips)250 g
-
daikon peeled and cut into thin slices (5-10 mm)200 g
-
tamari gluten free (see Tips)2 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
firm tofu pressed and cut into squares (see Tips)200 g
-
spring onions/shallots cut into slices2
-
radishes cut into thin slices4
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
794.2 kJ /
189.1 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Yasai Yaki
25 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min