Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass, mint and ginger tea
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled2 cm
-
piece fresh lemongrass cut into halves15 cm
-
fresh mint leaves only8 - 10 sprigs
-
lemon juice30 g
-
water800 g
-
honey1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
163.8 kJ /
39 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric, lemon and ginger tea
20 min
Shallot Oil
25 min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Soy milk
24 godz. 30 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min