Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Prawn Siew Mai
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
30 pieces
Składniki
-
carrot50 g
-
coriander leaves4 sprigs
-
450 g boneless chicken thighs, mincedminced chicken450 g
-
prawn, raw, medium size, peeled minced150 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil10 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
prawn, raw, medium size, peeled (cut into small cubes)150 g
-
dumpling wrapper (wanton skin)1 packet
-
cooking oil1 tbsp
-
water600 g
-
carrots chopped30 g
-
goji berries10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
327.2 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
351.7 kJ /
84.1 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Boiled pasta
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Folded Herb Bread
1 godz. 10 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Artichokes in Oil
Brak ocen
Braised Beef Stew with Radish
2 godz. 25 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min