Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.8 g
Kalorie
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Mock Fin Soup
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min