Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.8 g
Kalorie
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min