Urządzenia i Akcesoria
Tamarind Pork Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm)600 g
-
fish sauce2 tbsp
-
hot water100 g
-
tamarind paste adjust to taste1 - 2 tbsp
-
onions80 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves10 g
-
dried chillies soaked to soften4 - 6
-
fresh red chillies4 - 6
-
fresh ginger10 g
-
galangal10 g
-
water20 g
-
oil40 g
-
fresh lemongrass2 stalks
-
curry powder2 - 3 tbsp
-
kaffir lime leaves shredded2
-
fresh coconut milk180 g
-
salt1 tsp
-
lump sugar10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min