Urządzenia i Akcesoria
Hot and sour soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portion
Składniki
-
dried black fungus (see Tips)40 g
-
water for soaking
-
oil20 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2 - 3
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
carrot cut into matchsticks150 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into thin strips100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
arrowroot flour2 tsp
-
Chinese black vinegar (see Tips)80 g
-
Shaoxing wine70 g
-
soy sauce40 g
-
eggs lightly beaten2
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
sesame oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.7 g
Kalorie
1310 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 Std. 55 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Radish cakes
1 Std. 5 Min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min