Urządzenia i Akcesoria
Hot and sour soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portion
Składniki
-
dried black fungus (see Tips)40 g
-
water for soaking
-
oil20 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2 - 3
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
carrot cut into matchsticks150 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into thin strips100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
arrowroot flour2 tsp
-
Chinese black vinegar (see Tips)80 g
-
Shaoxing wine70 g
-
soy sauce40 g
-
eggs lightly beaten2
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
sesame oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.7 g
Kalorie
1310 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai noodle and seafood salad
50 min
Wonton soup
1 godz.
Vegetarian Japchae
45 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Tamarind paste
45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min