Urządzenia i Akcesoria
Hot and sour soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portion
Składniki
-
dried black fungus (see Tips)40 g
-
water for soaking
-
oil20 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2 - 3
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
carrot cut into matchsticks150 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into thin strips100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
arrowroot flour2 tsp
-
Chinese black vinegar (see Tips)80 g
-
Shaoxing wine70 g
-
soy sauce40 g
-
eggs lightly beaten2
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
sesame oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.7 g
Kalorie
1310 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Sambal chilli
35 min