Urządzenia i Akcesoria
Refried beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground chilli (optional)1 - 2 pinches
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
filtered water30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.4 g
Kalorie
560.7 kJ /
133.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Mexican dip
25 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Plant-based parmesan
5 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Family beans
25 min