Urządzenia i Akcesoria
Refried beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground chilli (optional)1 - 2 pinches
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
filtered water30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.4 g
Kalorie
560.7 kJ /
133.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Mexican dip
25 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Refried Beans
20 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min