Urządzenia i Akcesoria
Refried beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground chilli (optional)1 - 2 pinches
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
filtered water30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.4 g
Kalorie
560.7 kJ /
133.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Vegetarian chilli
35 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Family beans
25 min
Smoky chipotle beans
30 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min