Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame

Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame

4.8 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

Les tuiles au sésame
  • d'eau
    25 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de miel
    50 g
  • de graines de sésame
    30 g
  • de beurre
    30 g
Le sorbet mangue-gingembre
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de gingembre frais
    10 g
    2 g de gingembre en poudre
  • de mangues préalablement coupées en morceaux et congelées
    400 g
  • blanc d'œuf
    1
Les gambas
  • gambas
    24
  • d'huile d'olive
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.7 kcal / 1589.8 kJ
Białko 20.5 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 50.8 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...