Ormeaux à la persillade verte

Ormeaux à la persillade verte

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de feuilles de coriandre fraîche
  • 15 g de feuilles de persil frais
  • 2 gousses d'ail coupées en quatre
  • 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
    80 g de beurre, spécial cuisson, ou de ghee
  • 20 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
    20 g de beurre pour la cuisson, ou de ghee
  • 16 ormeaux décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1272 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...