
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet citron-basilic et tuiles aux amandes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
6 portions
Składniki
La veille
-
de sucre en poudre300 g
-
d'eau680 g
-
de jus de citron (5 citrons env.)220 g
-
de basilic frais ciselées10 feuilles
Le jour même
-
de beurre coupé en dés50 g
-
de farine de blé30 g
-
de blancs d'œufs (4 œufs moyens), plus 1 blanc d'œuf140 g
-
de sucre en poudre160 g
-
d'amandes effilées250 g
-
de basilic frais ciselées10 feuilles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
678 kcal /
2822 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja