Soupe de champignons, amande et fruits secs

Soupe de champignons, amande et fruits secs

3.7 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de fruits secs variés (noisettes, noix, amandes)
  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 30 g de fécule de maïs
  • 400 g de boisson végétale à l'amande
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1577 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...