
Urządzenia i Akcesoria
鮮菇蝦仁炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
香油10 克
-
薑 ,去皮,切絲10 克
-
水1100 克
-
糙米 ,洗淨,瀝乾120 克
-
洋蔥 ,切條(約0.5公分)30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條(約0.5公分)30 克
-
生草蝦 ,剝殼,去腸泥150 克
-
鴻喜菇60 克
-
柴魚醬油2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
290.6 kcal /
1214.6 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
50.2 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan