鮮菇蝦仁炊飯

鮮菇蝦仁炊飯

4.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 香油
    10 克
  • 去皮,切絲
    10 克
  • 1100 克
  • 糙米 洗淨,瀝乾
    120 克
  • 洋蔥 切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約0.5公分)
    30 克
  • 生草蝦 剝殼,去腸泥
    150 克
  • 鴻喜菇
    60 克
  • 柴魚醬油
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.2 g
Kalorie 1214.6 kJ / 290.6 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 50.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...