
Urządzenia i Akcesoria
麻辣臭豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
乾香菇25 克
-
水300 克
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
油2 大匙
-
花椒粒2 大匙
-
豬絞肉200 克
-
蝦米5 克
-
辣豆瓣醬2 大匙
-
醬油2 大匙
-
乾辣椒 ,切段(約3公分)10 克
-
高湯700 克
-
辣油1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
麻辣醬½ - 1 大匙
-
臭豆腐 ,洗淨後切三角型250 克
-
毛豆仁15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
237.5 kcal /
986.5 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
12.5 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

尚讚!台灣味
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan