Orzo, cavolfiore e pollo

Orzo, cavolfiore e pollo

3.9 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di cimette di cavolfiore
  • 15 g di sale rosa dell'himalaya + q.b.
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di cipolla rossa a fette
  • 1 pizzico di origano secco
  • 4 foglie di basilico fresche lavate
  • 4 filetti di petto di pollo spessi (150 g l'uno)
  • 100 g di pomodori pachino a metà
  • 900 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 200 g di orzo perlato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 45.5 g
Kalorie 2159 kJ / 516 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 8.9 g
Węglowodany 41.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...