Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto radicchio e noci
10min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min
Pesto di ricotta e noci
10min
Sugo di spinaci veloce
30min
Pesto di nocciole
10min
Agliata verde
15 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min