Pesto di robiola al sapore di mare

Pesto di robiola al sapore di mare

4.7 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di olive nere denocciolate
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di robiola a pezzi
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 3 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.9 g
Kalorie 1188 kJ / 284 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...