
Urządzenia i Akcesoria
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
30 g di noci macadamia
-
1 scalogno a metà
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di speck a listarelle
-
700 g di acqua a temperatura ambiente
-
60 g di prugne secche denocciolate a pezzi (2 cm)
-
1 cucchiaino di sale
-
320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
-
30 g di burro a tocchetti
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
570 kcal /
2385 kJ
Białko
13.9 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
73.4 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frutta secca
10 Przepisów
Włochy
Włochy